Acasa Produse Tehnologie Contact

Companie

Symmetrica este compania care si-a modelat atent calea spre succes, acceptand provocarea competitiei si a progresului, prin performanta si profesionalism, fara a pierde din vedere traditia si responsabilitatea fata de oameni

Cu experienta sa in fabricatia elementelor din beton vibropresat si preocuparea permanenta pentru inovare, Symmetrica a dezvoltat temeinic si segmentul aferent constructiei de utiliaje si echipamente necesare acestei industrii, pregatindu-se astfel pentru a deveni un potential partener de incredere in viitoarele tale afaceri de succes.

Folosind cele mai moderne metode de conceptie si fabricatie, valorificand cunostintele acumulate din practica operationala si dezvoltarea tehnologica, am dezvoltat propria noastra marca SYMMTECH care cuprinde gama de utilaje si echipamente ce ofera solutia completa, indiferent de cerintele productiei si amploarea proiectelor dvs.

Procesul tehnologic de fabricatie a elementelor prefabricate din beton vibropresat este extrem de complex si se incadreaza in clasa proceselor tehnologice pentru productia de serie mare si masa.

In aceste conditii, sustinerea procesului tehnologic se face numai prin linii tehnologice de fabricatie, cele doua domenii formand doua laturi inseparabile ale aceluiasi macroconcept.

Sunt putine companii in lume care sa detina cunostinte solide in ambele domenii, unele fiind specializate pe producerea si instalarea de linii tehnologice, iar altele pe exploatarea acestor linii in producerea de elemente vibropresate.

In mod cu totul fericit, Symmetrica a acumulat in perioada parcursa de la infiintare si pana in prezent, mai intai experienta tehnologica in exploatarea liniilor de productie realizate de producatori consacrati din Europa, iar mai apoi experienta conceptiei si executiei in cadrul companiei a unor serii complete de linii de productie performante testate si omologate in cadrul exploatarii lor in propriul proces de productie.

SSYMMTECH reprezinta expresia experientei propri in crearea si exploatarea liniilor tehnologice de producere a elementelor prefabricate din beton vibropresat. Aceasta experienta se acumuleaza permanent sub forma unor baze de date de documente constructive si tehnologice de executie-montaj a liniilor tehnologice si sub forma unor baze de date de retete si reguli de lucru a acestor linii rezultate in urma exploatarii zilnice a acestor echipamente.

Toate acestea sunt premise pozitive pentru dezvoltarea impreuna de proiecte de afaceri de succes, care sa aduca satisfactie deplina partenerilor nostri. Acum e timpul sa incepem.